Има случаи, когато човек колкото е  по-сложен, толкова  е по-интересен

...
 
Има случаи, когато човек колкото е  по-сложен, толкова  е по-интересен
Коментари Харесай

3-те знака на зодиака, които е практически невъзможно да бъдат разбрани!

 Untitled-5

 
Има случаи, когато човек колкото е  по-сложен, толкова  е по-интересен и можем да се опитваме   цялостен живот да го опознаем! Срещали ли сте някой, който на пръв взор не оставя положително усещане, само че в последна сметка се оказва, че с този човек  може да се приказва по всякаква тематика без никакви проблеми и с естетика?

Скорпион

Основната причина, заради която не можете да разберете Скорпион, е елементарният факт, че те не желаят вие да извършите това. Те са доста комплициран знак и като предписание постоянно са добре предпазени, авангардни и манипулативни.

Те са извънредно интензивни и буйни във всички аспекти на живота; Те не се придвижват напред, до момента в който не завършат това, което към този момент са почнали. Те признават, че могат да бъдат натрапчиви и отмъстителни, само че никой няма да се бори за вас повече от Скорпион. Трудно е да се разбере, че някой в действителност може да се любува на спор, само че те го вършат!

Водолей

Водолеите постоянно могат да бъдат мистерия. Те са извънредно сложни за дешифриране и това може да се дължи на обстоятелството, че   не показват доста добре страстите си или може би тъй като са толкоз умни и новаторски, че не са на една и съща вълна като другите. Те са самостоятелни и не усещат, че би трябвало да се изясняват, а в случай че другите хора не схващат Водолей, това зависи от тях.

Тези хора желаят другите да се повдигнат до тяхното ниво; те могат да се разстроят, в случай че считат, че би трябвало да забавят темпото, с цел да можете да ги разберете. Понякога те обичат да вършат нещо напълно извънредно или ненадейно, единствено с цел да раздрусат всички!

Риби

Вместо да показват своите усеща с думи, Рибите се усещат по-комфортно, изразявайки се креативен. Те са въодушевени, само че не постоянно могат да изразят вдъхновението си с думи.

Те могат да наподобяват отчуждени или студени, само че това евентуално няма нищо общо с вас; те просто могат да бъдат себе си. Те са другарски настроени към всички, като се изключи себе си, тъй че може да е мъчно да се знае тъкмо какво се случва с тях!

еsotericblog

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

Знаете ли, че вие живеете тъкмо по този начин, както заслужавате?

 

Защо някои имат прелестен мъж или прелестна жена, положителни деца и семейство, което живее в мир и естетика, а у други нещата се развиват не изключително сполучливо? По-лесно е да…

Цялата публикация

Здравен хороскоп: Как, съгласно астролозите, знаците на зодиака могат да се преборят със напрежението?

 

  Астролозите са създали съответните калкулации и ви подказват по какъв начин можете да се справите със напрежението съгласно вашия зодиакален знак:   Риби – Медитация Всичко възвишено е в центъра на…

Цялата публикация

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР